EkenBell BV Logo

Dataverlies kan voor veel frustratie en stress zorgen, vooral als het gaat om belangrijke bestanden of persoonlijke herinneringen. Bij Ekenbell begrijpen we hoe belangrijk jouw gegevens zijn en daarom bieden we onze professionele dataterughaalservice aan.


Als je merkt dat je data kwijt bent, is het essentieel dat je onmiddellijk stopt met het gebruik van het apparaat waarop de data zich bevond. Als je doorgaat met het gebruik van het apparaat, kan de verloren data overschreven worden en daardoor onherstelbaar verloren gaan.


Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website en aangeven welke data je kwijt bent en waar deze op stond (HDD, SSD of SD-kaart, etc.). Vervolgens maken we een afspraak om jouw toestel of opslagapparaat binnen te brengen of op te halen tegen een meerkost.


Onze medewerkers doen er dan alles aan om je verloren data terug te halen*. Houd er rekening mee dat als de data te beschadigd is, we deze mogelijk niet volledig kunnen terughalen. Dit hangt af van verschillende factoren als bv. hoeveel keer is het opslagmedium opnieuw overschreven, bestandstype, etc. We zullen altijd een poging doen tot het herstellen van gecorrupteerde bestanden of indien nodig een nieuwe herstelpoging proberen.


Bij Ekenbell bieden we drie opties voor het terugzetten van jouw verloren data.

  1. De eerste optie is dat je zelf een harde schijf voorziet waar we de herstelde gegevens op kunnen zetten.
  2. De tweede optie als je geen harde schijf hebt of niet zeker weet welke je moet kopen, bieden wij de mogelijkheid om een harde schijf te leveren tegen een vaste prijs.
  3. De derde optie is dat we de herstelde bestanden via onze EkenBell WeTransfer beschikbaar maken voor jou om te downloaden op een toestel naar keuze.


Onze dataterughaalservice kost tot 2TB, €49 inclusief BTW*. Ben je nu een paar bestanden of meerdere hele harde schijven aan gegevens kwijt, dan maken we graag een voorstel op maat. M.a.w. je weet altijd precies waar je aan toe bent qua kosten.


Tot slot is het belangrijk om te onthouden dat het voorkomen van dataverlies altijd beter is dan het terugwinnen van verloren data. Maak daarom regelmatig back-ups van al je belangrijke bestanden en zorg ervoor dat je apparaat altijd up-to-date is met de nieuwste beveiligingsupdates. Op deze manier minimaliseer je het risico op dataverlies en kun je met een gerust hart blijven werken met je apparaat.


Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website en laat ons je helpen om jouw verloren data terug te halen.


*Tot 2TB accidentele of onopzettelijk verloren/verwijderde data.

*Deze dienst kan niet worden gebruikt bij onherstelbare data zoals bv. Ransomware geinfecteerde data, etc.


Bijkomende Algemene Voorwaarden

  • EkenBell BV behoudt zich ten allen tijde het recht om de aanvraag tot dienstverlening te weigeren volgens eigen inzicht, om eender welke reden.
  • EkenBell BV kan niet anticiperen op de hoeveelheid data en de inhoud die kan worden hersteld. In geen geval is EkenBell BV verantwoordelijk voor het herstellen van Illegale data.
  • In kader van GDPR kijkt EkenBell BV de data niet in en houdt deze ook niet bij. Hierdoor kan EkenBell BV enkel de herstelling bevestigen via rapportering van de software die wordt gebruikt in het herstellen van de data.

Wil je jouw persoonlijke data en/of herinneringen terughalen?

EkenBell helpt je graag verder!

Vul onderstaand contactformulier in en we helpen je in no-time verder!